OM BLOGGEN

Hei!

Så hyggelig at du tittet innom, varmt velkommen 🙂

Jeg har valgt å kalle denne bloggen «et vindu å betrakte livet gjennom«. Alle hus har vindu. I overført betydning så har jeg mitt eget vindu å betrakte livet gjennom. Mitt lille hjørne i verden som jeg prøver å gjøre det beste ut av. Når jeg titter INN i vinduet mitt, ser jeg min historie. Mine røtter. Mine følelser og tanker. Når jeg titter UT av vinduet ser jeg hverdagen. Nye historier som dannes. Nye impulser, bekjentskaper og betraktninger som påvirker meg.

Jeg har flyttet tilbake til mitt barndomshjem som har vært i familiens eie siden 1935. Mine barn er 5. generasjon som bor her! Jeg vil samle og formidle noen av historiene som hadde funnet sted mellom husets fire vegger. Jeg ville ta vare på nye minner og fortellinger som vi selv er med på å skape. Men dette er ingen slektsforskerblogg.          

Jeg vil skrive om betydningen av samhold på tvers av generasjoner og familielivet generelt. Det var en generasjonsbolig som vi flyttet inn i . Mine foreldre bor i 2.egt, storebror bor der i helgene. Storesøster, eldst av 7 søsken,  har bygget hus «i hagen». Selv har jeg mann,  4 barn og en stor utvidet familie. Men dette er ingen familieblogg.

Jeg har lang fartstid innen menighetsarbeid i kirken min. Jeg vil skrive om trosspørsmål gjennom ulike innfallsvinkler, erfaringer og betraktninger som beriker meg. Jeg vil også skrive om kvinner i kirken min med en spesiell livshistorie. Men dette er ingen religionsblogg .

Jeg har også lang fartstid som elev og mor på steinerskolen/steinerbarnehagen. Jeg vil også her dele noen erfaringer og betraktninger.  Men dette er ingen antroposof-blogg.

Jeg håper denne bloggen vil inspirere til å ta vare på slektshistorie og familielivet. Til å skape et rom for undring og aksept for ulikheter.

God lesning!

-Eline